dimarts, de maig 16, 2006

Ovidi al Palau

Ahir al vespre vaig anar al Palau de la Musica catalana a un acte d'homenatge a Ovidi Montllor, organitzat per l'Ateneu La Torna.
La veritat es que hi vaig anar per que sempre m'ha agradat i he seguit força la Nova Canço, i entre ells al malaurat Ovidi. Ara be, vaig anar a aquest acte/concert un xic despistat, no tenia cap referencia de qui ho organitzava, i si que vaig veure que hi participaven alguns cantants/artistes que conec.

L'acte/concert en si fou molt interessant, potser un xic llarg (3 hores) , pero amb unes adaptacions molt treballades de cançons de l'Ovidi que em varen agradar força.

El que em va sobtar d'entrada es que hi havia molt jovent , bastant independentistes, i despres , veien qui ho organitzava ,el que s'hi va llegir i el caire bastant "extrem" esquerrà al costat d'anarco-okupes , i els suports que es varen donar , ja no em sobtava tant, i tot i aixi em va fer gràcia que fos via un acte de l'Ovidi qui en aquest acte ho canalitzes. (Hauria estat content ell que era un solidari de mena i un anarco-comunista-català).

Pot semblar una critica , pero no ho es de cap de les maneres, sols exposo el que vaig veure, i que m'ho vaig passar molt be i vaig recordar-me que de joves tambe hi havia molts companys extremistes, que depsres s'han tornat conservadors, cosa que jo intento que no em passi, ja que tinguen les mateixes inquietuts que fa 25 anys (em direu yayo, i es cert, la primera mani important que vaig anar fou al febrer del 1976)

1 comentari:

EMFÀTIC ha dit...

Jo també hi vaig seri, m'agradava molt en Ovidi i aquest va ser el motiu d'anar-hi, però a se'm va fer molt llarg i una mica desorganitzat, però va valer la pena!