divendres, de gener 27, 2006

L'Illa del tresor (Cabaret de Paraules)


Finalment ahir vaig poder anar al Capitol a veure l'obra de teatre, que ja us n'havia parlat fa uns dies, l'Illa del Tresor, i la vaig trobar extraordinaria. Una obra de teatre sobre les paraules i els gestos, extraordinaria, però que passarà sense pena ni gloria, sols reservats als "rara avis " com jo i 50 persones mes que dijous estavem al teatre !!.

Les tres actrius sublims, sobre tot la Karla Junyent, que a certs textos que requerien una entonació especial, els hi donava una veu melodiosa bestial.

Vaig riure moltíssim, hi ha els millors esquetxos extrets del programa del C33, a mes a mes d'alguns de nous, i adaptats al teatre. GENIAL !!

Felicitats al Joan Ollé, a la Karla Junyent, a la Georgina Cardona (la Svetlana de Vent del Plà) i la Isabelle Bres.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Viatger. Crec que l'"Illa del Tresor" és un dels programes més frescos (en tots els sentits) i saludables de la televisió. Els combats dialèctics (el d'ahir feminitzant paraules -nas, NASA; Oller, ullera; Barril, barrila; etc. va ser quasi sublim) dels presentadors, els jocs de paraules, idiomes, i cançons de les actrius conformen un programa a anys llum del convencionalisme i papanatisme televisiu habitual. Provo de no perdre-me'l mai.