diumenge, de març 04, 2007

Sobre fotolog

Volia comentar-vos sobre el Fotolog , una comunitat de blocs dedicats a la fotografia que ja fa força temps que funciona , on hi pots publicar una foto al dia , tens un llibre de visites (comentaris) , uns fotologs amics (enllaços) i d'altres coses que segurament desconeixo . Us mostro una qualsevol:

















I mirant les estadístiques que ofereixen ,diuen que hi ha 6 milions de fotologs al mon, a Europa el país que n'hi ha mes es España, com us mostro a la foto , amb 183.000, de les quals 70.000 son de Catalunya.



















I us ho comento ja que en el meu entorn familiar, veig que es la comunitat de moda entre els adolescents, començant per la meva filla de 13 anys, totes les seves cosines , amigues, amics, etc, etc . Totes i tots tenen el seu Fotolog on hi col·loquen les fotos, algunes artístiques com les de la meva filla , d'altres de sortides , de viatges , d'amics, de tot tipus, i que tenen el seu llibre de visites on esperen amb fruïció els comentaris de la seva colla , i on evidentment el llenguatge es el dels mòbils,( xD) que no hi ha deu que ho llegeixi a la primera, i necessites un xic de temps per entendre-ho.Si fa un temps feia furor el MSM ( Messenger) ara ho es el Fotolog.

Us deixo un enllaç als fotologs de Barcelona