dijous, de setembre 07, 2006

Jo també vull un estat propi

Avui parlarem de politica, seguint la campanya del Xavier Mir


Tot i que pretenc no parlar de politica en aquest bloc, aquesta sempre es fa present i es inevitable que en qualsevol aspecte,acció, pensament, mirada, etc de la nostra vida quotidiana hi intervingui la nostra tendència política , ja sigui per temes sobre immigració quan veus uns imigrants pel carrer, per temes sobre com esta la ciutat (transit, neteja, etc) , per com tenim el pais, (especulació, construcció, peatges, carreteres,etc) o esportiu (selecions?, campionats munidals, el barça, etc) .

Respecte al vull un estat propi, jo identifico llengua i senyals d’dentitat (senyera) a Estat, ja se que potser no hauria de ser aixi en una Europa de les “regions”, pero els anys i les vivencies per les espanyes m’hi ha portat a ja no creure en una espanya federal i respectuosa amb totes les seves comunitats.

A nivell de politica i dels politics, evidentment a la llarga tindriem les mateixes queixes i problemes que actualment amb el d'Espanya, pero radicat aqui. Encara que inicialment amb un estat nou, ho farien millor que els actuals. Pero a mi em prevaleix la maxima que si ho hem de fer malament, millor amb la gent d’aqui.