dijous, d’agost 31, 2006

BlogDay 2006

Llegint l'aeropla del raval he vist que avui es el dia dels blocs i quasi s'em passa !!. Al igual que l'any passat , m'addereixo al blogday d'aquest any :





I us comento 5 blocs que trobo interessants, i que alguns ja he fet esment en algun post:

1.- Bloglines. mmes que un bloc , es una gestior DE BLOCS MOLT EFICIENT. Gracies a les subscripcions a blocs que us interessi , sempre sabras qui ha afegits posts . Molt recomanable per poder navegar eficientment pel mon blogger.

2.- La nit de la iguana , a On el Chatnoir ens combina a la perfecció poesia, imatge i música. Imprescindible seguir-lo, hi pots trobat autentiques meravelles .

3.- Hanna B un bloc personal a l'estil tal com raja , força interessant.

4.- La fast fideuà , (no se d'on han tret el nom) , d'una colla de flatmates a BCN a l'estil de l'Auberge Espagnol (la peli" una casa de locos")

5.- Que mala soy dosificandote el bloc de la Paola Vaggio , una noia que fa uns post molts originals i divertits, que te uns "grans amors " i estudia per cantant. Ah, i ha participat al llibre De otro planeta resum de la blocsfera lèsbica (o no ) espanyola.


NOTA: Es celebra avui ,ja que la paraula Blog té una grafia similar al número 3108, és per això que el dia del blog és l'últim d'agost. A wikipedia teniu les instruccions per participar

Que us vagi bonic el que queda de dia 31 !

Tag a Technorati


4 comentaris:

Anònim ha dit...

gràcies...

Hanna B ha dit...

salut viatger! molt agraïda per la menció i comentari :)

Anònim ha dit...

Molt contents que et fem passar una bona estona :)

Viatger ha dit...

Gracies a tots vosaltres per les aportacions que feu a la blogsfera, que fan la vida mes entretinguda i divertida.