dijous, d’abril 20, 2006

Vacances a Eivissa

Si no ho escric exploto, aquesta Setmana Santa he estat de vacances a Eivissa i el panorama que he vist per allà ha estat totalment decebedor, em refereixo al sempre problematic tema de l’especulació immobiliària de la terra. No us podeu imaginar com n’esta de edificada la illa. Us adjunto una foto de Cala Tarida,












on hi ha un Hotel/Apartaments al mig de camí que porta a la Cala i que per arribar-hi l’has de vorejar.

Jo feia uns 17 anys que no hi anava, i ara es que no hi ha un pam de net. Hem direu que això passa a tot arreu, que abans li donavem les culpes al franquisme i els seus especuladors, però es que ara encara es mes descarat i estem en democràcia !. I en una illa petita com Eivissa es fa molt mes evident, ja que no trobes ni un racò salvatge. Ara puc dir amb total rotunditat que Menorca es una joia, encara que tingui tambe arees molt edificades, pero encara hi haforces platges i zones salvatges, ! haurem d’agraïr al final als grans propietaris de l’illa que han impedit la seva parcelació !! x10 que no s’especuli amb elles !!

Tambe, mirant-nos la nostra estimada Catalunya, es cert que la hem fet malbe força, sobretot la part costanera, les ciutats i el Pirineu, però encara tenim molts racons salvatges que de moment no estan massa amenaçats.

Be, sols volia deixar escrit l’estat d’anim amb que vaig tornar de vacances !

Ah, i no parlo de l'autopista que volen fer, si l'entorn de la ciutat d'Eivissa està ja totalment edificat ja sols li faltava això ! , horrible també.



2 comentaris:

Hanna B ha dit...

es tristíssim llegir això viatger, jo eivissa no la conec, i pel que veig ja no la coneixeré com m'hauria agradat...
aquesta sensació que descrius la sento cada vegada que vaig a cadaqués i veig com se la van carregant poc a poc, que si pisets, que si apartamentets, que si hotelets... ciment i més ciment!
et recomano la terra alta, està verge i salvatge encara... (i que duri) tot i que molts pobles estan irreparablement espatllats amb construccions insensiblement lletges... quin país!

Viatger ha dit...

Es cert que la nostra costa esta tambe destroçada, pero encara veig que hi ha cert control , pero a Eivissa es campi qui pugui.

Pel que comentes de la Terra Alta, ja ho conec bastant, els darrers anys he estat a Arnes i a Horta. Molt maco, encara que ara crec que la cosa tb s'esta animant , i ja hi ha força turisme, i aconseguir una casa per llogar (el meu germa ho ha estat mirant) es dificil i car.